Коледни Пожелания

Коледни пожелания и поздрави за Коледа. В навечерието на Коледа, Бъдни вечер  изпратете на вашите приятели коледни пожелания
Поздравявам ви с коледни Пожелания добри! Щастие, здраве и плагополучие за цялото семейство, Семейно щастие за всички Вас
* * *
Весела коледа, нека коледната нощ ви донесе здраве, забавления и хиляди нови искрици надежда да по добро бъдеще.
* * *
Отново идва  Коледа – На този ден Христос дойде Да спаси света от злото. Слава вечна към него, За него, който победи тъмнината. Изкрени поздравления от цялото си сърце към Вас приятели!
* * *
Весела Коледа, да поздрвявам ви и Желая здраве и щастие за вас! Нека Коледа зоведе на хората Доброто!
* * *
В утрото на Коледа, с блясъка на идващите новогодишни дни, нека радостта не те отмине, много щастие и с много обич Коледа теб да дари!
* * *
Весела Коледа! Нека целият свят около теб, бъде озарен с добротата на Коледната нощ, За да не знаеш какво е Болка и страдание. Скъпи мой приятелю, Весела Коледа!
* * *
Иска ми се Коледа да сбъднете мечтите ти, За да бъде топлината в сърцето ти! За да бъде усмивката на твоето лице. Поздравявам те с пожелание от все сърце – Весела Коледа!
* * *
С цялото си сърце ти пожелавам днес! Нека усмивката никога не напуска лицето след тази Коледна нощ Ти заслужавате само най-доброто, аз знам! Нека късметът никога да свърши,

***

Коледа е Тук! Желая ти щастие и нека магията на този светъл празник не те напусне!
* * *
В един вълшебен празник, който се нарича Коледа Аз те моля – вярвай в чудесата, защото понякога мечтите се сбъдват. Пожелавам ти сега Любов, здраве и красота!
* * *
Очаквайте още много Коледни пожелания и поздрави за този така красив и светъл празник като Бъдни вечер!