Пожелания за Абитуриенти

С Абитуриентски Бал се отпразнува завършването на гимназиалното образование от младежите. Облечени по последна мода с рокли и костюми, абитуриентите се отправят към своя бал съпроводени от своите близки и приятели. На абитуриентите се подаряват подаръци и се изпращат поздравителни картички с пожелания. Ето ви няколко популярни пожелания за абитуриенти:

В училище отличник беше ти, от тук нататък истински живот ти предстои, бъди отличник и в него. И ще се гордеем с теб както и сега. На добър час!

* * *
Приятна бална вечер! вино в двойни дози, бурен секс във всички пози.

* * *

Пожелавам ти да прекараш незабравимо последната вечер с любимия клас! Ще има много сълзи, но и смях. Днес е последния учебен ден. Звучи малко тъжно, но това е края и началото на нещо още по-вълнуващо! На добър път!

* * *

По твоя път върви и за мен не се сещай ти, защото само сълзи ще ти донеса, а знай по – добри хора ще срещнеш Сбогом ще ми липсваш.

* * *

Животът е Борба – безмилостна, жестока, но ний ще черпим сили от извора, потока – тук, където учителите наши помагаха ни без умора и направиха ни достойни хора.

* * *

Училище мъчилище, който го е казал не е бил абитуриент. Кой е мислел, че бляскавите капки в очите ще са за теб училище, за теб учителко любима, за теб съученико мой, ти който беше и в добро, и в зло до мен, за теб любим мой чин. И ето стичат се една, две… безкрай и да знаете, че ще ви обичам винаги!

***

Днес сме абитуриенти, след месец – два студенти. Свършват безгрижните купони вече ще живеем с нови еталони, нo отминалите ученически дни ще ги помним ний до старини …
* * *
Красивата принцеса на бала бъди и сърцата на всички момци плени. И нека в живота винаги да ти върви и студентка още тази година стани

* * *
Днес не само завършваш една успешна стъпка от живота ти, но и започваш един по – самостоятелен и нов етап от живота ти. Нека този успех ти носи увереност и свежи сили. Успех в живота и само напред и само нагоре.

Скъпи абитуриенти, днешният ден е само началото на вълнуващо пътуване. Пожелавам ви смелост да следвате своите мечти и упоритост да превърнете всяко предизвикателство във възможност. Успех във всичко, което предприемате!

***

Честит абитуриентски! Нека вашите мечти бъдат големи, а вашите амбиции още по-големи. Пожелавам ви да постигнете всичко, което си поставите за цел, и да намирате радост във всяко изживяване.

***

Днес е само началото на вашето обучение, не краят. Пожелавам ви да продължавате да учите с всяка възможност, да растете с всяко изпитание и да намирате смисъл във всичко, което правите.

***

Поздравления за вашето завършване! Нека новият етап в живота ви бъде изпълнен с нови приключения, неизследвани пътеки и много успехи. Вярвайте в себе си и винаги следвайте сърцето си.

***

Смелостта да следваш своите мечти е рецептата за успех. Пожелавам ти не само да мечтаеш, а и да действаш смело в посока мечтите си. Пази в себе си вярата и надеждата, дори когато пътят е труден.

***

На този важен ден пожелавам вашето бъдеще да бъде светло и изпълнено с щастие. Нека здравето ви винаги да бъде отлично, а усмивката ви да не слиза от лицето.

***

Скъпи [Име], толкова съм горд/а от човека, който си станал/а. Виждам в теб сила, мъдрост и благородство, и знам, че предстоят велики неща за теб. Пожелавам ти светъл път напред.