Пожелания за Сватба

Сватба е!

Време за веселие, но не забравяйте да напишете едно красиво сватбено пожелание специално за младоженците. Ето ви няколко добри пожелания за сватба, от които да вземете пример, а може и директно да копирате.

Сватбени Пожелания

Мило семейство, Желаем ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!
* * *
Честит Брак! Рамо до рамо, ръка за ръка, сърце до сърце – нека винаги да е така до края на света! С руйно вино и със звън на чаши ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!
* * *
Мили приятели, Пожелаваме ви щастлив семеен живот. Нека здравето, щастието и любовта са ваши вечни спътници. Заедно преминете всички трудности по трънливия път на живота и сбъднете всичките си мечти. Вече направихте първата крачка, успех по-нататък
* * *
Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!
* * *
Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам ви животът да ви се отблагодари, като дари с много щастие всеки ваш ден оттук насетне!
* * *
На вас приятели любими желая светли дни, желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта, желая ви прекрасна младост, от името на ЛЮБОВТА!
* * *
Един съвет – пазете се! Една молба – не се променяйте! Едно желание – не ни забравяйте! Една истина – не можем без вас!